10.7.2008

Swan Lake

Tämä olikin sit ensimmäinen oikea suorakaiteen muotoinen pitsihuivi. Lisäksi tämä oli ensimmäinen, jossa käytin helmiä joukossa. Suunnittelija on sama kuin Leda's Dreamissa eli Pink Lemon Twist. Tämän tein viime kesänä 2007 - olin siis mukana siinä Mystery Stole 3 -ryhmässä.

Swan Lake

Tässä huivissa pientä kummastusta aiheutti se, että huivi ei ollutkaan symmetrinen. No, suoraan sanottuna se taisi aiheuttaa jopa jossain määrin pettymystä osalle ryhmäläisistä. Melanie kyllä pisti meidät laittamaan lifeline-langan tiettyyn kohtaan vihjettä ja kun siipi-osuus alkoi, niin hän kertoi, että symmetrisen huivin haluajat voivat purkaa työnsä tuohon asti ja neuloa huivin käyttäen alun vihjeitä päinvastaisessa järjestyksessä. Tietyllä tapaa ihmettelin tuota ratkaisua siinä mielessä, että eikö ois voinut vaikka sanoa, että seuraava vaihe on sellainen, että osa ehkä haluaa pysähtyä tässä vaiheessa katsomaan, mitä tuleman pitää ja sen jälkeen päättää, mitä tekevät. Epäilen, että ne, jotka päätyivät purkamaan ne muutamat kerrokset, saattoivat pari kertaa manata - kyseinen lanka ei ollut kovin purkamisystävällistä.

Ensi kummastuksen jälkeen tulin siihen tulokseen, että tuo huivi on aika kiva tuollaisena epäsymmetrisenä. Ja jos ois pakko jompikumpi pää valita, niin melkeinpä pidän tuosta siivestä enemmän, vaikka se onkin hieman yksitoikkoinen neulottava.

Lanka: Misti International Misti Alpaca Lace
Väri: Musta
Määrä: 90 grammaa eli 786.6 yards (719.3m)
Helmet: Grafiitinharmaita siemenhelmiä, määrää en muista
Puikot: 3.5 mm

1 kommentti:

  1. Kaikkea sitä sattuu. Tyylinsä kullakin. Tarkoitan designereita. Mutta kaunis tuo huivi on.

    VastaaPoista