17.7.2008

Ostara

Nonni, vihdoin tuli Spring Mystery Shawl valmiiksi. Renee antoi mallin nimeksi Ostara, mikä on siis vanha kevään ja auringonnousun/aamuruskon jumalatar. Hih, tuohon aiheeseen liittyen on käytetty jo nimet Beltane, Imbolc ja Lughnasadh. Saas nähdä, tuleeko seuraavien huivien nimeksi vaikkapa Festivus, Litha tai Mabon. Tuo on kyllä kaunis huivi ja pikkasen kirpasee, että huomenna annan sen pois. Ja toista en taida viitsiä tehdä ja eikä mulla itsellä tuollaiselle huiville ois käyttöäkään ja... Mitenkähän vielä asiaa itselleen perustelisi. :)

Se täytyy myöntää, että minä en taida erityisemmin pitää symmetristen suorakaidehuivien tekemisestä. Vaikka siis lopputuloksesta pidänkin. On vain jotenkin tylsää sit lähteä tekemään samoja kuvioita uudestaan, kun keskikohta on ylitetty. Ja tuossa nimenomaisessa huivissa rupesi kypsyttämään tuon reunuksen teko. No, siitä tais tulla motkotettua jo aiemmin.

Mutta nyt se on valmis ja voin seuraavaksi keskittyä tuohon Anniversary Mysteryyn ja ois siellä jonossa se Mystery Shawl #9. Ja uusimmassa Diana Virkkausmaailmassa oli aivan upea liina, joka sopisi yhden mun kaapin päälle. No, eipähän tekeminen lopu.

Ostara Finished
Lanka/Yarn: Wetterhoff Silvia
Väri/Color: Tummansininen 910 / Dark Blue 910
Määrä/Amount: 92 g / 3.3 oz (841.2 m /920.0 yards)
Puikot/Needles: 3.5 mm / US 4
Koko/Size: 62 cm x 165 cm / 24" x 65"
Note: 822 helmeä / 822 beads

Finally I was able to finish the Spring Mystery Shawl. The pattern is called Ostara which is actually a name of ancient German goddess. Just noticed Renee has already used Beltane, Imbolc and Lughnasadh; just wondering whether the next ones are Festivus, Litha or Mabon.

I have to admit I really like this shawl and I would like to keep it, but I will give it to my friend tomorrow. I even considered whether I should make another one for me, but perhaps not; especially since I have not any use for this kind of shawl.

I have to admit it was a bit boring to knit symmetrical rectangular shawl though I like the result. It is fun up to middle, but then I do not like the part where you repeat the same pattern again just in reverse order. And the border… I think I mentioned that already.

But now it is ready and I can concentrate on Anniversary Mystery Shawl and I have already queued Mystery Shawl #9. I also find a really nice crocheted tablecloth from Diana Virkkausmaailma magazine. It would suit perfectly to my home. So, I think I will be busy in the near future.

5 kommenttia:

  1. Kaunis! Väri on mielestäni ihana, tuollainen yöntumma sininen on paljon kauniimpi kuin musta.

    VastaaPoista
  2. Kivaa, kun sinullakin on blogi, pistin heti suosikkeihini! Kyllä sinun huivisi ovat mielettömän upeita! Minun MysteryCAL-huivini on edelleen vaiheessa enkä ole yrittänytkään aloittaa toista osaa vaan odottelen rauhassa ohjeen selviämistä.

    VastaaPoista