30.7.2008

Diana Virkkausmaailma Malli no 3 / Pattern #3

Sain tosiaan tuon liinan valmiiksi jo muutama päivä sitten, mutta nyt on liina pingotettu ja kuvakin otettuna. Malli on uusimmasta Diana Virkkausmaailmasta ja mallin numero on 3. Minusta tuo oli jotenkin nätti liina ja siinä oli hieman erilainen tekotapa. Ensin neulottiin pyörylänä tähti ja sen jälkeen kumpaankin päähän erikseen tuo muu kuvio. Lopuksi kierrettiin koko liina ympäri tehden tuota reunusta. Nopea tehdä ja jotenkin näyttävä malli.

Tablecloth_finished
Lanka/Yarn: Novita Kotiväki
Väri/Color: Vanha Roosa 550 / Pink 550
Määrä/Amount: 124 g / 4.4 oz (411 m / 449.5 yards)
Virkkuukoukku/Hook: 3.5 mm
Koko/Size: 97 cm x 48 cm /38" x 19"

I finished this tablecloth few days ago, but now it is also blocked and I have a picture about it. The model was published in the latest Diana Virkkausmaailma magazine and it is pattern number 3. I actually bought the magazine due to that pattern; I really liked it and it is crocheted a bit different way. First you crochet the star as a circle, after that you crochet both ends separately and finish the whole thing by crocheting the border. This tablecloth was quite quick thing to do though the result is kind of impressive.

3 kommenttia:

  1. Voi, että on nätti liina.

    VastaaPoista
  2. Terve. Haluan tästä liinasta malli miten sidä tehtaan. Olen eestissä ja noita virkkauslehti ei ole joka kerta saatavana. Mu mailikas on kaireh@smail.ee . Kiitos

    VastaaPoista
  3. Yritän etsiä Diana Virkkauslehteä 2011 numero 4, malli nr 6... sattuisiko sinulla olemaan? laittaisitko viestiä?

    VastaaPoista