5.8.2008

Persnickity's FiFi

Tänään postisetä toi ihan kotiovelle asti paketin, jossa oli tilaamani Persnickityn FiFi. Olipahan muuten ensimmäinen kerta, kun olin paikalla, kun posti toi jotakin kotiin. Yleensä siinä käy niin, että käyvät kolkuttelemassa oven takana ja sit jättävät sen noutolapun postilaatikkoon. Olenkin miettinyt, että saisiko jonnekin ilmoitettua, että ei kannata edes yrittää käydä, kun noissa ulkomaisissa verkkokaupoissa ei moista pysty määrittelemään.

Kyseessä on siis olkahihnaton laukku, jossa voin kuljetella mukanani työn alla olevaa käsityötä. Jälleen kerran tämä oli räätälöity tilaus; pyysin, että he laittavat sen firman merkkilapun laukun sisäpuolelle. En halua laukkuni ulkopuolelle mitään valkoisia kangaslappuja. Tuon laukun sit voi heittää toisen laukun sisään tms. Testasin jo senkin, että sinne mahtuu hyvinkin kutakuinkin valmis huivi lankoineen, joten on mulle just passelin kokoinen. Pituudesta sen verran, että on lyhyempi kuin pitkät neulepuikot. Pientä osviittaa pituudesta antaa nuo sukkapuikot, jotka laitoin tuohon läpässä olevaan kumilenkkuun. Sisällä on takana 3 isompaa taskua, joiden edessä on matalammat pikkutaskut. Etupuolella on sisällä 2 isompaa taskua, joiden edessä on 2 pikkutaskua kummassakin. Niihin sit sai mukavasti laitettua sakset ja neuloja ja mittanauhan ja virkkuukoukkuja ja silmukkamerkkirasian ja rivilaskurirasian (mistä on kuva tuolla aiemmin blogissa) ... Sit siellä on sellainen "avainlenkki", jonka läpi voi laittaa esim. langan kulkemaan, jotta se ei sotkeennu.

Tässä sit muutama kuva mallina. Ensin laukku leveimmillään eli avasin nuo päätyjen painonapit, jolloin sisältö on helposti saavutettavissa. Siellä on 4 kipaletta 70 gramman Sugar'n Cream puuvillalankakerää, kaikenmaailman edellä mainitsemaani pikkutilpehööriä ja Diana Virkkausmaailma:

Persnickity open

Postman just brought my new Persnickity FiFi. It is a knitting clutch which I can use inside other bags. It is a custom order since I asked whether it is possible to have the white tag inside the bag instead of the back. The tag is mainly white fabric and I do not want to have it outside; it does not suit the clutch in my opinion.

Inside the clutch there are 3 bigger pockets on the back side and on top of those there are 3 smaller pockets. In the front side there are 2 bigger pockets and 4 smaller pockets on top of those. There is a loop for needles and hook for tangle-free knitting.

Here are some pictures; in the first picture FiFi as it widest. I have opened those push buttons, which are at the both ends. Inside the clutch I have 4 skeins of unused Sugar & Cream, crocheting magazine, some accessories like scissors, hooks, package of tapestry needles, box containing stitch markers and another box containing row counter bracelet… What else, at least those 5 double point needles…

Seuraavassa kuvassa samat kamat sisällä, mutta päätynepparit suljettuna.
Then all the same stuff, but I closed those push buttons.

Persnickity narrow

Tämä viimeinen kuva on mun mielestä aika uskomaton. Suljin tuo laukun, siellä on siis nuo kaikki kamat sisällä ja pistin siihen vierelle vielä yhden lankakerän. Jotenkin vaikea kuvitella, että siellä sisällä on tosiaan 4 tuollaista kerää ja ne kaikki muut kamat.

I think, this is the most amazing picture. I closed the whole thing and put another skein of Sugar & Cream near it. In my opinion it is almost unbelievable I have 4 of those inside the clutch in addition to all other stuff.

Persnickity closed

1 kommentti: