21.8.2008

Ham's Jam

Nyt se tilaamani laukkusetti tuli! Kun aukaisin pakettia, niin meinasin hypätä kattoon, kun sieltä rupesi tulemaan näkyville vihreä-valkoisia juttuja. Luulin, että nyt mulle on lähetetty väärä laukku ja ehdin jo manata, kuinka tylsää on lähteä palauttelemaan lähetystä takaisin USAan. No, sehän oli väärä hälytys, kaikki tavarat oli siististi kääritty vihreä-valkoisiin silkkipapereihin. :)

Kyseessä oli siis jälleen mun toiveiden mukaan tehty tilaus. Rupeaa tuntumaan, että mulle ei mikään koskaan kelpaa sellaisenaan. No, Ham's Jam itse mainostaa, että tuollaiset tilaukset ovat mahdollisia. Yllättävän helposti se kuvio meni, vaikka mietinkin, että miten esimerkiksi kankaan valinta oikein onnistuu, kun minä olen Suomessa ja tekijä on USAssa ja pitäisi vielä englanniksi ruveta kankaista puhumaan. No, Dena kyseli muutaman kysymyksen ja minä vastailin niihin ja samoin kerroin, että mistä kankaista pidän hänen galleriassaan olevissa laukuissa. Sit hän lähetteli muutaman valokuvan ja minä valkkasin niistä. Kangas on luonnossa vielä paremman näköistä kuvissa.

Tässä on kuva laukkusetistä ja siitä puikkorullasta. Settiin kuuluu tietty itse laukku, sit sellainen pieni kirjekuorilaukku pikkutavaroille ja kaksi satiinipussukkaa, joihin voi laittaa vaikkapa lankoja. Tuo kirjekuorilaukku on siitä kiva, että siinä on sellainen magneettineppari tavallisen painonapin sijaan - on paljon näppärämpi käyttää.

Ham's Jam Set

The bag I ordered just arrived. When I opened the package I saw some green and white things and I thought there has been a mistake and I have received accidentally someone else’s set. During those couple of seconds I had time to think how boring it is to send the package back etc. Then I realized those green and white things are papers which are covering the actual delivery. :)

I made a custom order from Ham's Jam. It seems I am always making some kind of custom orders. Though I live in Finland and the shop is in USA there was not any problems when we agreed about the details. Even the selection of fabric was quite an easy thing to do. Dena asked some questions and I answered to those. In addition to that I told which bags (in terms of fabric) I like in her gallery page. After that she sent few pictures about different fabrics and I made a selection.

The set contains the bag itself and a notions pouch for smaller items as well as two satin yarn bags. I really like the notions pouch since it has magnetic clasp instead of “basic” press button.

Ham's Jam Needleroll

Tuossa puikkorullassa on runsaasti tilaa sekä pyöröille ja suorille puikoille. Sen lisäksi sinne mahtuu kaikenlaista muutakin.

There are lot of pockets for circulars and straight needles in the needleroll. There are space for other things as well.

Ham's Jam Bag inside

Myöskin itse laukussa on runsaasti taskuja. Toisella sisäsivulla on 2 isoa taskua ja toisella sivulla 12 taskua. Kaksi leveämpää settiä ja kaksi kapeampaa settiä ja laukun ulkopuolella tuo kukkakuvio on samalla yksi iso tasku.

There are lot of pockets in the knitting bag as well. Two bigger pockets on the other side and actually 12 pockets on the other side. Two sets of wider ones and two sets of narrowed ones. Outside the bag there is one big pocket as well.

Tämä on kyllä tosi kiva setti. Tänne mahtuu kaikki tarvikkeet ja isommat projektit. Siinä Persnickity-laukussa voin sit kannella pienempiä juttuja ja ottaa sen sit vaikka matkoille mukaan. Ja se Persnickity mahtuu tarvittaessa tuohon laukkuun!

I have to say I am quite happy with the result. Now I have this set for all of my needles and bigger projects and then I can use the Persnickity when travelling or for smaller projects. And my Persnickity fits in this Knitting Bag!

1 kommentti: