3.3.2009

Moc Crock Sukat / Socks

Nyt on meneillään sukkatehtailu, kun tuossa tuli muutama pyyntö lähipiiriltä. Nämä sukat ovat nuorelle naiselle, joka kaipaili mustia sukkia kokoa 38. Hieman jännitti, että kelpaako nämä, kun eivät olekaan ihan perussukat - sitä kun ei koskaan tiedä, että onko vähän erilaisemmat hyvä vai huono asia. No, hyvin tuntuivat kelpaavan. :D

Kuva on kyllä ikävän huonolaatuinen, se tausta paloi ja sukat ovat menneet jo menojaan. Mutta, eiköhän tuosta kuitenkin selvän saa.

Moc Crock Socks
Lanka/Yarn: Sandnes Garn Sisu
Väri/Color: Musta / Black
Määrä/Amount: 71 g / 2.5 oz (226.2 m / 247.4 yards)
Puikot/Needles: 2.5 mm / US 1½
Koko/Size: European 38

It seems I am in the middle of sock “factory”, since I got few requests from my relatives. I made these socks for a young lady who wanted to have black socks, size 38 (European). I was a little bit worried whether she likes the socks, because it is always quite difficult to know, whether younger ones want to have something basic, which is similar with the ones others are using or whether the prefer something different. This time it seemed to be a good thing to have something else than basic.

Unfortunately to quality of the picture is poor – the background burned totally and I cannot take another picture since the socks are already with their owner. However, I hope you can see the socks anyway.

3 kommenttia:

  1. Vai kevät lentsuko sinut on selättänyt.. no toivottavasti paranet pian. Itse olen sairastellut pitkin talvea ja ei se mitään kivaa ole.

    Hmm.. viikko puolivälissä..

    Ai niin.. lomareissut on käteviä käyttää vaihdoissa hyväksi ja tuttavat :D

    Salainen räveltämöparisi

    VastaaPoista
  2. Mä olen siitä onnekas ihminen, että mulle sairastelu on jotain poikkeuksellista - en muista, koska mulla ois edellisen kerran lentsu ollut ja aika hyvässä kuosissa rupean jo olemaan.

    Otin muuten sinusta mallia ja kävin anonyymina viestittelemässä omalle parilleni - sen verran kutkuttavaa tämmöisten viestien saaminen on ollut. Kun on ekaa kertaa mukana vaihdossa, niin ei ihan heti edes tajua, että tämmöistäkin voisi tehdä.

    VastaaPoista
  3. Tosi kivan näköinen sukkamalli...

    VastaaPoista