18.3.2009

Lacy Cable polvisukat / knee socks

Nyt sain sit itsellenikin sukkaparin valmiiksi. Ja täytyy sanoa, että polvisukat ovat loppujen lopuksi varsin hauskat sukat pitää jalassa. Mikseiköhän koskaan aikaisemmin ole tullut mieleen, että polvisukatkin ois yksi vaihtoehto. Nämä on myöskin ensimmäiset sukkani, jotka tein varpaasta aloittaen ja oli ihan hauskaa. Siinä saa sen kantapään vahvennuksen todella mukavasti juuri kantapään alle. Mikä on siis ihan kätevää sellaisissa sukissa, joita pidetään sisällä, kun kävellään sukkasillaan.

Langasta en sano enää mitään, kuten kuvasta näkyy, niin siinä oli muutama solmu ja värit eivät jatkuneet ihan siten kuin ois pitänyt. Lopputulos oli silti ihan hauska.

Kun istuu yksin kotona ja ottaa kuvan omista jaloistaan, niin perspektiivi ei välttämättä ole kovin mairitteleva säärien suhteen... :D

Lacy Cable Knee Socks
Lanka/Yarn: Noro Kureoyn Sock Yarn
Määrä/Amount: 114 g / 4.02 oz (481.6 m / 526.7 yards)
Puikot/Needles: 2.5 mm / US 1½
Koko/Size: European 35

These socks are for me! :D I have to admit knee socks are really nice to use; I wonder why I have not realized that earlier. So, these are my first knee socks and at the same time these are my first socks which I have made from toe to cuff. I believe I will make that kind of socks in the future as well. With this method it is possible to knit heavier heel flap which is actually under the heel and that is quite a good for socks which will be used at home without shoes.

I have commented the yarn so many times already; perhaps I should be silent this time. As you can see from the picture there were couple of knots and some of the colors were missing. I still like the result though.

If you are alone at home and try to take a picture about your own legs, the perspective is not the best possible; I think it is not flattering for the legs. :D

3 kommenttia:

  1. Mä yritän aina mitä mielenkiintoisempia asentoja tuon sukkakuvauksen suhteen - reisiperspektiivi on niin kaamea :D Olen todennut suht hyväksi eteisen nurkan, jossa seistään varpaillaan, nojataan persuksilla tukea seinästä ja kurkotetaan kameran kanssa eteen ja alas nurinkurisen U:n muodossa ja näpsitään muutama.

    Tosin ei sekään taida toimia noin pitkien sukkien kanssa. Ja miehellä kun ei ole yhtään taiteellista silmää valokuvien suhteen, se vaan räpsäyttää laukaisinta ja antaa kameran takaisin.

    VastaaPoista
  2. Ja noi on muuten kivat tuolleen eriparisina, semmoiset Peppi Pitkätossu -sukat :)

    VastaaPoista
  3. Täytyy seuraavalla kerralla pitää mielessä tuo kuvausasento, tosin näillä mitoilla (tarkoitan siis mun ja mun käsieni pituutta verrattuna sukkien pituuteen) ois tainnut jäädä vähintään puolet sukista piiloon. :D

    VastaaPoista