27.2.2009

Sain postia! / I got mail!

Piti tehdä uusi postaus heti perään.... :D

Joku on saattanut huomata, että blogissani on vieraillut joku anonyymi heittämässä salaperäisiä kommentteja. Kyseessä on Ravelyssä suomalaisten neulojien välillä meneillään oleva vaihto ja kyseinen salaperäinen henkilö on se henkilö, joka kehittelee jotain mukavaa yllätystä minulle. Niin, tämä on rinki eli minä lähetän sit yllätyspaketin jollekin toiselle.

Tänään sähköpostissani oli Tuulialta viesti. Tuulia toimi välittäjänä ja lähetti minulle suunnittelemansa Red Dragon Shawl -ohjeen. Tämä rupeaa käymään jännäksi... Pikaisesti jo vilkuilin tuota ohjetta ja huivi näyttää varsin kauniilta. Tosin, onko kukaan koskaan nähnyt ohjetta rumaan huiviin? Mukavaa tuossa mallissa on se, että huivin koko on muokattavissa.

I had to write a second post immediately after the previous one... :D

You might have noticed I have received some mysterious messages as anonymous comments. I participated to a swap which is organized among Finnish Knitters in Raverly and that anonymous person is the one who is my secret friend organizing something nice for me. This is a ring, so, I will organize a surprise for someone else…

Today I got an email from Tuulia. She sent a pattern for Red Dragon Shawl which she has designed and which my secret friend has bought for me. I think this is getting exciting! I already checked the pattern and I think it is beautiful. On the other hand, have you ever seen a pattern for ugly shawl? I especially like the possibility to modify the size of shawl; I can make a big shawl or smaller shawlette.

2 kommenttia:

  1. Kiva nähdä ( lue kuulla) että ohje miellytti. Pitkään pohdin ja puntaroin, ja tulin siihen tulokseen, että yrittänyttä ei laiteta.

    Langan huivia ajatellen olen jo hankkinut, mutta minkä värisenä sinä huivin näkisit ylläsi?

    Salainen Räveltäjäystäväsi

    VastaaPoista
  2. Jaa-a, nyt heitit pahan. :) Pahan siinä mielessä, että mietin, jotta suostunko vastaamaan. Ja toisaalta, mun mielestä tuo on sellainen malli, että se voisi toimia aika monenkin tyyppisellä langalla. Just jollain "dramaattisella", voimakkaalla värillä, mikä tulee mieleen jo pelkästään huivin nimestä ja mallihuivissa käytetystä väristä.

    Toisaalta siitä saisi aivan toisentyyppisen jollain hempeän pastellimaisella värillä tai valkoisella - vaikka hempeät pastellit eivät ehkä olekaan mulle tyypillisiä värivalintoja, mutta kesää ajatellen voisi olla kivakin.

    Ja Dragon sanasta tietty tulee mieleen, että se voisi olla joku vihreäkin.

    Ota tuosta nyt selvää. :D Tän tarkemmin kieltäydyn kommentoimasta.

    VastaaPoista