10.3.2009

Petäjä sukat / socks

Tällä kertaa vuorossa olivat miesten sukat kokoa 46/47. Pohjaksi otin Petäjä-sukissa käytetyn kuvion, tosin se ei kovin selkeästi noissa kuvissa näy johtuen tuosta kirjavasta langasta. Malli kuitenkin oli mukavan näköinen ja lopputulos on joustava - antaa hieman liikkumavaraa tuon jalan leveyden suhteen. Lopputulos on sellainen, että sukka on helppo pukea jalkaan, mutta se ei kuitenkaan lärpätä.

Tuosta Noron sukkalangasta ei taida tarinoida sen kummempaa, koska siitä tuli tehtyä jo hieman pettynyt postaus aiemmin. Siitä ei tosin pääse mihinkään, että kyseisen langan värit ovat upeat - jotenkin erityisen kirkkaat ja näyttävät.

Tärkeintä on, että sukkien saaja tuntui sukistaan pitävän.

Petäjä Socks 01
Lanka/Yarn: Noro Kureoyn Sock Yarn
Määrä/Amount: 86 g / 3.03 oz (363.3 m / 397.3 yards)
Puikot/Needles: 2.5 mm / US 1½
Koko/Size: European 46/47

This time I knitted men’s socks, which are size 46/47 (European). I used Petäjä-socks pattern as a basis, though it is a bit difficult to see the pattern due to colorful yarn. However, I think the pattern is nice and the result is flexible; those socks are easy to dress up, but there is nothing extra. How to say it… a good fit?

I already
posted my opinion related to Noro Kureoyn sock yarn; I was a bit disappointed due to knots and other things, but I have to admit the colors are gorgeous; so bright and rich.

However, the most important issue is; the new owner liked his socks. :D

Petäjä Socks 02

1 kommentti:

  1. Hmm. laitanko paljastuksen pääsiäsikortissa ? :)
    Juu.. en ole antanut paljoa vihjeitä siitä kuka olen.. murre voisi kait paljastaa, mutta onneksi kirjoitan aika keskinkertaista perus-suomea :D

    Salainen räveltämöparisi

    VastaaPoista