5.2.2009

Halloween Mystery 2008 name published

Renee julkaisi tuon huivin nimen jo joku aika sitten - siitä tuli Samhain. Mikä siis on muinaiskelttien Halloweenia vastaava juhla; ainakin Wikipedian mukaan. Ja pitää vielä retostella, että mysteerin lopuksi jaetussa kokonaisessa ohjeessa on mun huivi kansikuvana. :D

Kyseessä on siis tämä kuva:

Halloween Mystery 08 Finished 4

Renee has published the name of the Halloween Mystery Shawl 2008 already some time ago; it is Samhain. According to Wikipedia it is old celtic festival, which is quite similar with Halloween. And I have to mention, we received the complete instructions in the end of mystery and Renee asked if she could use the picture of my shawl as a cover page; I gave the permission. :D It is the one which I included to this post as well.

Päivittelin tuon nimen Halloween huivin viimeiseen postaukseen ja poistelin spoilerialertit, kun ne on jotenkin tylsän näköisiä joka viestin alussa.

I have updated the correct name to last Halloween Mystery Shawl 2008 post. At the same time I removed all the spoiler alerts, since those are quite useless in the beginning of each post anymore.

2 kommenttia:

  1. Ooh, enpäs tajunnutkaan että se oli sinun huivisi kannessa, kun tänään hain lopullisen version :) Onneksi olkoon ;)

    VastaaPoista
  2. No, ei mikään ihme, ettet tajunnut. Kuka sitä muistaisi kaikkien tekemien huivien kuvat ja tajuaisi, että tämä on just sen ja sen näyttämä 7. kuva. :)

    Se pitää vielä tarkentaa, että tuo kuva on siis meidän mysteeriläisten lopullisessa versiossa. Ainakin minä ymmärsin Reneen pyynnön siten, että hän pyysi sen vain siihen. Myyntiversioon tullee sit hänen oma huivinsa. Tosin, vielä ylpeämpi olisin, jos se ois siinä myyntiversiossakin, joten ei haittaa, vaikka oisin ymmärtänyt väärinkin. :) :)

    VastaaPoista