29.12.2012

Haave

Useampana työpäivänä käteni ovat palelleet, kun olen joutunut istumaan useamman tunnin näppiksen ääressä. Päätin sitten tehdä nämä Kristel Nybergin Haave-kämmekkäät, kirjasta nimeltä Pitsit Puikoille. Tai en oikein tiedä, miksi noita kutsuisin, koska niissä on jotain vain ranteessa ja kämmenselässä. Kämmen ja sormet jäävät täysin vapaaksi, mikä on mielestäni tosi hyvä juttu - työskentely näppiksen ja hiiren kanssa sujuu juoheasti.

Haave

During the last working days my hands has been feeling cold, since I have been sitting near my laptop for several hours. I decided to knit Haave wristwarmers designed by Kristel Nyberg. Those instructions are published in Pitsit Puikoille -book, which is available in Finnish. These are perfect when working with keyboard and mouse, since fingers and palms are totally "free" - only wrists and back of the hand are covered.

2 kommenttia:

  1. Voi kun nätit! Olen itsekin haaveillut tuosta kirjasta, ensi vuoden projektina kun olisi opetella neulomaan pitsineuletta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ensin lainasin kirjan kirjastosta. Se on ihan kätevä tapa, jos haluaa ensin vähän tarkemmin tutkailla kirjan sisältöä ennen ostopäätöstä.

      Minun mielestäni siinä kirjassa oli varsin selkeät ohjeet eli siinäkin mielessä hyvä kirja. :D

      Poista